FSS suspendovao stadion Partizana

Izvor: Glas javnosti, 16.Avg.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS suspendovao stadion Partizana

BEOGRAD - Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je stadion Partizana za sve utakmice domaćih takmičenja prvog tima i pokrenula postupak protiv tog kluba i Novog Pazara zbog ponašanja navijača na utakmici.

Komisija je na zasedanju pokrenula disciplinski postupak zbog ponašanja navijača, a stadion će biti suspendovan do daljeg, dok se ne donese odluka o kazni.

U saopštenju se ne navodi tačno kakvo je to ponašanje navijača, ali jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << incidenti na subotnjoj utakmici odnosili su se na vređanje na nacionalnoj osnovi.

Vređanje na nacionalnoj osnovi???

Znaci opet sebi secemo granu na kojoj sedimo?

ALO, nije nacionalana vec RELIGIOZNA!

Komunjare vam i dalje kapu kroje i J u mozak, narocito taj vas "predsednik" koji bi dao i da mi "dz" odseku, samo da moze da se proseta u beloj uniformi
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.