FSS, mora to profesionalnije

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Apr.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS, mora to profesionalnije

U subotu je odigrano sedam mečeva 23. kola Jelen Super lige na kojima je postignuto 13 golova.
Mrežu su, između ostalog, zatresli Vukić, Kadu, Evandro... Vezisti crno-belih to je bio 11 gol u šampionatu, Zvezdini Brazilci pogodili su deseti, odnosno osmi put.
Ukoliko želite da pogledate listu strelaca Super lige logično je da odete na sajt Fudbalskog saveza Srbije.
Tamo stoji da je Darko Spalević prvi strelac sa 14 pogodaka, prati ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Vukić sa 11, na trećem mestu je Mudrinski sa devet. Na listi nema Kadua (10), Evandra (8) i Lamina Dijare iz Partizana i Sava Kovačevića iz Slobode (7 pogodaka)...
Nije to velika i kardinalna greška, ali pokazuje neprofesionalizam....
Imamo i razumevanje, vikend je, ali to sigurno nije obiman posao za koji je potrebno izdvojiti puno vremena. Sitnica koja puno znači i pokazuje na kom nivou ozbiljnosti se radi u tom delu našeg Saveza. Ljudski je grešiti, nadamo se da će u budućnosti biti ažurniji kako i priliči sajtu kuće srpskog fudbala.
Kao primer dobrog rada i ažurnosti uzećemo zvanični sajt Partizana na kome imate sve strelce u tekućoj sezoni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FSS, mora to profesionalnije

Izvor: Utakmica.rs, 08.Apr.2012

U subotu je odigrano sedam mečeva 23. kola Jelen Super lige na kojima je postignuto 13 golova. Mrežu su, između ostalog, zatresli Vukić, Kadu, Evandro.. Vezisti crno-belih to je bio 11 gol u šampionatu, Zvezdini Brazilci pogodili su deseti, odnosno osmi put...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.