Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS PROGLASIO NAJBOLJE: Najperspektivniji iz redova Partizana i Čukaričkog!

Fudbalski savez Srbije danas je uručio priznanje najboljima i najperspektivnijim pojedincima domaćeg fudbala.

Za najperspektivnijeg igrača FSS je izabrao golgetera Partzana, Uroša Đurđevića, koji ove sezone blista u dresu crno-belih.
Od povratka iz inostranstva mladi napadač se popuno preporodio, postigavši ukupno 19 pogodaka na 24 prvenstvena meča, tri pogotka u Kupu a takođe je sa devet pogodaka predvodio mladu reprezentaciju do prvenstva Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Titula najperspektivnijeg trenera pripala je treneru Čukaričkog, Nenadu Lalatoviću, koji je ovu sezonu započeo na klupi Vojvodine.
Nagradu za najbolju udijsku trojku dobio je naš internacionalni tim na čelu sa Miloradom Mažićem, a koju još čine i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Daluor Đurđević. Titula najperspektivnijeg arbitra pripala je Nenadu Milankoviću.
Za najbolju igračicu sezone proglašena je Alegra Poljak, dok je najperspektivnija Tanja Đapić. Najboljim trenerom u ženskom fudbalu proglašen je Nemanja Savić.
The post FSS PROGLASIO NAJBOLJE: Najperspektivniji iz redova Partizana i Čukaričkog! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.