FSS O VULETIĆU: Osuđujemo ZLOUPOTREBU Borjanovog deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 16:28

FSS O VULETIĆU: Osuđujemo ZLOUPOTREBU Borjanovog deteta

Oštro.

Direktor Pravne službe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dejan Šuput najoštrije je osudio objavu na društvenim mrežema potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atletiko.

Vuletić je na društvenim mrežama objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalazi Borjanov sin, nakon čega je golman Crvene zvezde najavio sudsku tužbu.

- To što je Vuletić uradio je apsolutno neprihvatljivo i krajnje neprimereno ponašanje. Nijedan fudbalski funkcioner i sportski radnik to nikada ne bi smeo sebi da dozvoli. Maksimalno osuđujem ponašanje Vuletića koji je zloupotrebio fotografiju na kojoj se nalazi dete golmana Crvene zvezde Milana Borjana. Molim sve one koji su na bilo koji način aktivni u srpskom fudbalu da vode računa o svom ponašanju i da se nikad više ne dogodi ovakva situacija u kojoj su pređene sve granice ljudskosti - izjavio je Šuput.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DIREKTOR PRAVNE SLUŽBE FSS DEJAN ŠUPUT: Najoštrije osuđujem Vuletića!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020

Direktor Pravne službe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dejan Šuput najoštrije je osudio objavu na društvenim mrežema potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.