Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Bez kazne za Partizan, Zvezda opet plaća bakljadu!

Disciplinska komisija FSS imala je dosta posla s obzirom na dešavanja u prethodnom kolu. Ponovo su na udaru Zvezda i Partizan.

Slučaj “majice” potresao je srspki fudbal prošle nedelje, ali je zanimljivo šta su disciplinci odlučili povodom tog slučaja.
Od uprave crno-belih zatraženo je da najkasnije do sledeće sednice dostave pismenu izjavu, kako su majice došle do igrača, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zbog čega su ih nosili pre utakmice.
Propisi nalažu da za takve ili slične akcije klubovi moraju da traže odobrenje od direktora lige, što “crno-beli” nisu učinili.
OVO ĆE DA BOLI: Oštre kazne za večite i Lalatovića
Miloš Mihajlov, kapiten Voždovca pauziraće u naredne tri utakmice i to protiv Vojvodine, Javora i Čukaričkog zbog crvenog karona dobijenog na utakmici sa Partizanom.
Oštru kaznu Disciplinska komisija FSS izrekla je defanzivcu Zmajeva zbog kako je navedeno pogibeljnog starta nad igračem crno-belih Leonarda.
Crvena zvezda kažnjena je sa 100.000 dinara zbog bakljade koju su napravili navijači ovog kluba na utakmici sa Javorom u Ivanjici, piše Sportski žurnal.
Ovo nije prva kazna koju će uprava crveno-belih morati da plati zbog bakljade s obzirom na to da su već sankcionisani za isti prestup navijača protiv Vojvodine i Partizana.
Disciplinska komisija kaznila je juče i Novi Pazar.
Pomenuti klub moraće da plati kaznu od 36.000 dinara zbog sedam žutih kartona dobijenih na utakmici protiv Radnika u Surdulici.
The post FSS: Bez kazne za Partizan, Zvezda opet plaća bakljadu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.