Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 00:16

FRANCUZI LAKO SA HRVATIMA: Košarkaš Partizana dobar u porazu! Hezonja briljirao

Luvavu najbolji kod pobednika.

Košarkaša reprezentacija Francuske je pobedila je Hrvatsku  u prvoj kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025 u Brestu sa 73:61 (15:14, 20:16, 22:14, 16:17).

Prvu deonicu su Francuzi rešili u svoju korist sa 15:14, a do poluvremena su to podigli na 35:30. Meč je rešen u trećoj deonici, a i jasna je bila razlika u klasi i očekivano je Francuska slavila. Ovo je grupa u kojoj će verovatno da se lomi između Hrvatske i Bosne ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće otići na Prvenstvo.

U pobedničkom timu istakao se Timoti Luvavu sa 15 poena, dok je u poraženom sastavu briljirao Mario Hezonja sa 22 postignuta poena. Dobru partiju pružio je i plejmejker Partizana Džejlin Smit koji je ubacio 13 poena i tome doddao dva skoka i tri asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.