FRANCUZ OBRADOVAO OBRADOVIĆA: Hvala vam za to pitanje! To je nešto što me zaista čini srećnim

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 00:35

FRANCUZ OBRADOVAO OBRADOVIĆA: Hvala vam za to pitanje! To je nešto što me zaista čini srećnim

Partizan je slavio protiv Asvela u meču 18. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana su u 18. kolu Evrolige pobedili Asvel sa 90:77 i tako crno-beli sada imaju deset trijumfa uz osam poraza.

Prvo pitanje na konferenciji za medije treneru Partizana Željku Obradoviću postavio je francuski novinar, koji je rekao da je prvi put u Beogradu i želeo je da čuje šta može da mu kaže o tome što igra u ovakvoj atmosferi.

- Hvala vam za to pitanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je nešto što me zaista čini srećnim. Atmosfera je bila fenomenalna, tako je poslednje tri godine, ponosni smo na to. Ljubav koju nam pružaju nam daje snagu da i tera nas da damo maksimum - odgovorio je Željko Obradović i dodao da je sa namerom odmarao igrače:

- Oni su svesni da smo odigrali dobro, posebno u odbrani. Ali tek je ovo početak, derbi je derbi, a mi smo u prošlom mesecu imali 11 utakmica, u ovom imamo 11 isto. To je veliki fizički i umni napor. Kada je tako probate da rasteretite igrače, ja ću probati to da radim i ubuduće i da podelim minutažu.

Da li ste dok ste bili u Fenerbahčeu razgovarali sa Lovernjom o Partizanu?

- Mislim da su i navijači i ljudi iz kluba reagovali fenomenalno, i Lovernj i Dalo su dobili fenomenalan aplauz. Naravno da sam pričao sa Žofrijem o Partizanu, znate da on ima i taj grb Partizana istetoviran. Ko jednom prođe ovo ovde, teško se odvikava. To je to - zaključio je Željko Obradović.

EVROLIGA - 18. KOLO

Utorak:

Fenerbahče - Crvena zvezda 76:85

Žalgiris - Alba 77:71

Makabi - Monako 93:83

Olimpijakos - Olimpija Milano 79:74

Partizan - Asvel 90:77

Sreda:

Valensija - Efes (19.30)

Baskonija - Panatinaikos (20.30)

Virtus Bolonja - Bajern (20.30)

Barselona - Real Madrid (21.00)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.