FOTO: Zbog ovoga je prekinut derbi u Pioniru

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Zbog ovoga je prekinut derbi u "Pioniru"

Duel 12. kola regionalnog takmičenja između Partizana i Cedevite bio je prekinut na 20 minuta Derbi utakmica 12. kola ABA lige između košarkaša Partizana i Cedevite prekinuta je zbog nereda navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić".Na 20 sekundi do kraja utakmice, pri vođstvu Cedevite od 74:68, a tokom tajm-auta Partizana dogodio se incident. Igrač gostiju Andrija Stipanović je pogođen u glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << upaljačem koji je došao sa tribine koja se nalazila iza klupe Cedevite.PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN PORAŽEN U DERBIJU KOLA ABA LIGE: Cedevita dobila dramu Posle pritužbi klupe hrvatskog tima, sudijska trojka Saša Pukl, Sašo Petek i Milan Nedović napustila je teren hale "Aleksandar Nikolić", dok je ceo tim gostiju sedeo na klupi.Posle 20 minuta utakmica je nastavljena, pobedu je zabeležila Cedevita.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Partizan traži krivce na pogrešnoj adresi?

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2018

Početak predstojeće nedelje mogao bi da bude izuzetno buran jer se očekuju odluke i sastanci povodom sporne utakmice između Partizana i Mačve...Manje od deset dana ostalo je do kraja 2018. godine, a više od sedam je prošlo od prve utakmice 21. kola Super lige Srbije koja je izazvala veliku buru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.