FOTO UBOD: Miloš Jojić u Humskoj 1

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD: Miloš Jojić u Humskoj 1

Zimska kupovina bivšeg prvotimca crno-belih

Miloš Jojić ne zaboravlja Partizan. Nekadašnji prvotimac crno-belih iskoristio je pauzu u Bundesligi da „skokne“ do Beograda, a sasvim logična destinacija bila je stadion u Humskoj 1.

Vezista Kelna je svratio do Crno-belog butika i pazario poklone za prijatelje i članove porodice, da ih obraduje suvenirima kluba u kome se afirmisao.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Partizan)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Miloš Jojić ponovo u Humskoj (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015

Sigurni smo da bi navijači Partizana voleli da Miloš Jojić ponovo obuče crno-beli dres, ali ovoga puta Zekin povratak u Humsku ima simboličan karakter...Srpski internacionalac Miloš Jojić iskoristio je pauzu u nemačkom šampionatu da doputuje u Srbiju i praznike provede u društvu rodbine i prijatelja...Prvotimac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.