FOTO UBOD - Frka na klupi Partizana, Savo je bio besan zbog Sadika! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 20:43

FOTO UBOD - Frka na klupi Partizana, Savo je bio besan zbog Sadika! (foto)

Sve se dešavalo samo par minuta pošto su crno-beli uvećali prednost.

Sredinom drugog poluvremena, Partizan je u meču protiv Mladosti iz Lučana jošuvek vodio sa 2:1, a onda je u centar pažnje dospeo Umar Sadik.

Najbolji strelac Partizana je najpre iznudio jedanaesterac, a onda je odlučio da ga sam izvede, što je uspešno i učinio za vođstvo crno-belih od 3:1, ali je istovremeno naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i saigrača Bibarsa Natha, ali i trenera Sava Miloševića.

Šef struke crno-belih je i jednog i drugog izveo iz igre u 66. minutu, posle čega je usledio oštar Miloševićev razgovor sa Sadikom.

Čini se da je trenera Partizana još više razbesnelo što je Sadik pokušao da nađe opravdanje za svoj postupak mimo klupskog dogovora, pa Milošević nije ni mogao, ali izgleda ni želeo da sakrije svoj bes od prisutnih kamera i fotoreportera.

Tako su ove scene i ovekovečene, a posle meča Milošević je rekao da će se sve to rešiti, ali i da nije baš sve za javnost.

Podsetimo, utakmica je završena rezultatom 4:1 u korist Partizana, opširnije čitajte OVDE.

-

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.