FOTO: Dule piše opravdanja

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Dule piše opravdanja

Nekada je ljubav prema voljenom klubu veća od sopstvenog usavršavanja. Verovali ili ne, izvesna Adrijana Derviši iz Petrovaradina, tražila je od trenera Partizana Duška Vujoševića da potpiše parče papira koje će odneti razrednom.

Trofejni stručnjak joj je, naravno, izašao u susret, a da li su joj časovi tog 9. februara, kada su crno-beli odmerili snage sa bugarskim Levskim, bili upisani u kolonu "opravdano" ne znamo.

Svakako, desetka za ideju.

Prepoznao je Dule još jedne "časove ljubavi"...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hit - Opravdanje od ''prof.dr Vujoševića''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2015

Navijači Partizana nalaze brojne načine da iskažu svoju ljubav prema voljenom klubu, a izgleda da je i ovo jedan od njih. Prisustvo utakmici ''voljenog Partizana'' može da bude ''opravdano'', ako ga potpiše ''prof.dr. Duško Vujošević''. Kao u ovom slučaju..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.