(FOTO) Dašić: Ne idem u Partizan

Izvor: Press, 13.Jun.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Dašić: Ne idem u Partizan

Doskorašnji član Metalca je, prema tim informacijama, nakon 12. uzastopne titule kluba iz Humske u prepisci sa navijačima preko Fejsbuka napisao: "Gledamo se sledeće sezone, po svoj prilici".
Dašić je za podgoričke Vijesti demantovao da ima profil na ovoj društvenoj mreži i da će postati novi član "crno-belih“.
- To je čista dezinformacija, neću preći u Partizan. Ne znam odakle ta priča, jer nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kontakata nije bilo. Nemam profil na Fejsbuku niti slične stvari. Neko je, očigledno, napravio lažni profil pod mojim imenom i prepisivao se sa navijačima i zbog toga je nastala sva zbrka. Ne znam čemu te stvari - istakao je Dašić za Vijesti.
Krilni centar crnogorske selekcije proteklu sezonu počeo  je u turskom Bešiktašu, ali je u decembru došlo do razlaza, nakon čega je zaigrao za Metalac iz Valjeva.
Bio je 12. najkorisniji igrač Superlige s prosekom od 12,4 poena uz 8,5 skokova i 2,1 asistencijom po meču.
 

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.