FMP u triler završnici pobedio Borac u Čačku (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2021, 10:39

FMP u triler završnici pobedio Borac u Čačku (VIDEO)

Košarkaši FMP pobedili su večeras Borac u Čačku 80:77 na otvaranju 11. kola regionalne ABA lige.

U srpskom derbiju viđena je velika i neizvesna borba iz koje je kao pobednik izašao tim Nenada Stefanovića.

Borac je tokom meča imao dvocifrenu prednost od 15 poena, ali je na kraju gostima dozvolio preokret, koji su u poslednjih 26 sekundi meča pri rezultatu 77:76 penalima obezbedili slavlje u dvorani kraj Morave.

FPM je upisao deveti trijumf u regionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takmičenju, dok je tim Marka Marinovića zabeležio sedmi poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Geret Nevels sa dabl-dabl učinkom do 23 poena i 10 skokova, a Marko Pavićević je ubacio 13, dok su po 12 koševa postigli Brajs Džons, Danilo Tasić i Nenad Nerandžić.

Kod Čačana je najbolju rolu imao Ivan Marinković sa 17 poena i osam skokova.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radnički čeka Vojvodinu za F4 Kupa Srbije

Izvor: B92, 10.Dec.2021

Vaterpolisti Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije igraju u petak od 21.00 protiv ekipe Vojvodine na zatvorenom bazenu u Kragujevcu...Radnički je veliki favorit u ovom duelu, pošto je pre mesec dana ubedljivo slavio u superligaškom okršaju rezultatom 21:8...Pobednik ovog duela pridružiće se na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.