Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023, 23:30

FMP izbegao pravu blamažu, SC Derbi lako do polufinala

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici ABA Superkupa u Podgorici, ekipa domaćeg SC Derbija savladala je FMP iz Železnika rezultatom 93:75.
SC Derbi se tako plasirao u polufinale, gde će se u utorak od 21h boriti sa gradskim rivalom, ekipom Budućnosti, a prethodno će se u prvom polufinalu sastati Partizan i Igokea (utorak od 18h).
SC Derbi je večeras neočekivano lako izašao na kraj sa ekipom FMP-a. Izuzev početnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 6:2 za “pantere“, ostatak meča protekao je u znaku domaćina koji je u jednom trenutku imao i 24 poena prednosti – 80:56.
U finišu meča FMP je uspeo da ublaži poraz i izbegne pravu blamažu, ali generalno je ekipa Nenada Stefanovića ostavila loš utisak u ovom meču.
Doukins, Tomislav Ivišić i Pavlićević su sa po 13 poena predvodili pobedničku ekipu, a u FMP-u je bolji od ostalih bio Votson sa 15 postignutih poena.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.