FMP ELIMINISAN IZ ABA LIGE: Cedevita potencijalni rival Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2023, 21:05

FMP ELIMINISAN IZ ABA LIGE: Cedevita potencijalni rival Partizana!

Poznat potencijalni rival Partizana! Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su u majstorici prve runde plej-ofa ABA lige ekipu FMP-a i tako nakon tri utakmice eliminisali tim iz železnika. Meč je relativno lako rešen u korist Zmajeva, a konačan rezultat bio je 97:79. Najbolji pojedinac u dresu domaćeg tima bio je Alen Omić, koji je upisao 20 ... Read more
The post FMP ELIMINISAN IZ ABA LIGE: Cedevita potencijalni rival Partizana! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši FMP-a završili takmičenje u ABA ligi

Izvor: B92, 13.Maj.2023

Košarkaši FMP-a nisu uspeli da se plasiraju u polufinale regionalne ABA lige, pošto su u trećem, odlučujućem meču poraženi od Cedevita Olimpije sa 79:97.

Nastavak na B92...

KRAJ GOLGOTE ZA PLAVCE: Londonski velikan napokon našao trenera!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2023

Čelsi je danas nastavio sa lošim rezultatima, pa je tako remizirao sa Notingem Forestom pred svojim navijačima, a konačni rezultat utakmice bio je 2:2. Ovo je tek drugi meč na kom Frenk Lampard nije poražen od kako je postao privremeno rešenje na klupi Plavaca, ali deluje da se legenda kada su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.