FKP: Odlazi Vuk, stiže Marko

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKP: Odlazi Vuk, stiže Marko

U ponedeljak u 18 časova počinje sednica Upravnog odbora FK Partizan nakon koje bi trebalo da se ozvanični smena trenera.

Već danima se očekuje da Marko Nikolić zameni Vuka Rašovića na klupi aktuelnog šampiona Srbije i lidera Jelen Superlige.

Iako je Rašović sa crno-belima osvojio titulu i bio najbolji tokom jeseni, rana eliminacija u Evropi i u Kupu su ga koštali posla u Humskoj 1 gde je boravio tek osam meseci.

"Upravni odbor počinje u 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << časova i po njegovom završetku moći ćemo da pričamo o detaljima. Bilo bi neozbiljno da u ovom trenutku govorim i o statusu trenera i o ostalim temama koje ćemo pretresti na sednici", rekao je potpredsednik Partizana Mile Jovičić.

Partizan je tokom jeseni ispustio 12 bodova, a poražen je i u 'večitom' derbiju, gde je gora od poraza bila samo igra crno-belih.

"Ekipa je postigla zadovoljavajuće rezultate uz slabiju igru i jasno je da su nam neophodna pojačanja tokom zimske pauze", dodao je Jovičić.

Partizan će pripreme za nastavak sezone početi 13. januara u Zemunelu, gde će igrače okupiti verovatno Marko Nikolić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.