FK Partizan pomaže 8 klubova JSD

Izvor: B92, 11.Feb.2023, 00:11

FK Partizan pomaže 8 klubova JSD

Fudbalski klub Partizan potpisao je sporazum o finansijskoj pomoći sa osam klubova SD Partizan.

Pomoć od FK Partizan će dobiti: Bokserski klub, Klub dizača tegova, Kuglaški klub, Ženski košarkaški klub, Stonoteniski klub, Biciklistički klub, Plivački klub i Karate klub.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura navodi da sporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podrazumeva materijalnu, logističku i infrastrukturnu pomoć.

"Potpisali smo sporazum sa osam klubova, a biće ih i više, naravno. U pitanju je finansijska pomoć klubovima na mesečnom nivou, a iznos će se dogovarati na osnovu potreba manjih klubova. Stavili smo im na raspolaganje sportski centar „Teleoptik“, koji već koristi sekcija ženske košarke. Oni tamo mogu da treniraju, da se hrane, zaista su oduševljeni tim delom pomoći. Stavljamo na raspolaganje i naš marketing tim i finansijsku službu. Mnogo im znače te vrste pomoći, manji klubovi su to i predložili a mi smo prihvatili. Ugovor je potpisan na godinu dana, a siguran sam da će se i produžavati narednih godina. Želimo da pokažemo da smo solidarni i da smo tu da pomognemo svim klubovima Sportskog društva Partizan", izjavio je Vazura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.