FK Partizan obaveštava: Postoji greška na ulaznicama za Junajted

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan obaveštava: Postoji greška na ulaznicama za Junajted

Fudbalski klub Partizan obratio se navijačima koji su kupili karte za meč Lige Evrope protiv Mančester junajteda.

Prenosimo obaveštenje za navijače Partizana koji su kupili ulaznice za meč Mančester Junajted - FK Partizan za gostujući sektor E235.

Želimo da Vas obavestimo da su na ulaznici koju ste dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za utakmicu Mančester United – FK Partizan, navedeni netačni podaci o lokaciji i da ulaz naveden na ulaznici neće raditi.

Po dolasku na Old Traford, molimo vas da pređete na ulaz E30, gde ćete čekirati ulaznicu i proći kroz bezbedonosnu proveru. Nakon što uspešno uđete na stadion, molimo vas da se uputite u blok (sektor) E230, gde će biti slobodnih nenumerisanih mesta.

Napomena, obaveštenje važi samo za navedeni sektor E235.

Utakmica se igra u četvrtak, 07.11. sa početkom u 20.00 časova.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UPOZORENJE FK PARTIZAN: Svi navijači koji su kupili karte za meč Junajteda i Partizana da obrate pažnju na ovu GREŠKU! (FOTO)

Izvor: Kurir, 05.Nov.2019, 11:23

Fudbalski klub Partizan obratio se navijačima koji su kupili karte za meč Lige Evrope protiv Mančester junajteda, jer se na kinja potkrala greška.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.