FK Partizan gostuje u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 11.Maj.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan gostuje u Leskovcu

Povodom obeležavanja 20 godina od pogibije fudbalera FK „Dubočica“ Cerović Radoša, koji je, kao pripadnik 63. padobranske jedinice iz Niša, tragično izgubio život 1998. godine na karauli Košare, njegovi fudbalski ispisnici ugostiće veterane FK Partizan u memorijalnoj utakmici, koja bi trebalo da postane tradicionalna.

Utakmica će biti odigrana 22. maja sa početkom od 17.30 časova na gradskom stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Leskovcu, ulaz je besplatan, a organizuju je bivši fudbaleri Dubočice koji su igrali u generaciji sa Cerovićem uz podršku restorana „Koliba“.

Kako saznajemo, veterane Dubočice predstavljaće: Cerović B, Marinković M., Mitrović Z., Danić A, Petrović N., Mladenović M. Malović M. Mišić P. i N. Vučković N. Mitić V. Vukotić B., Cvetanović LJ., Pešić I., Milosavljević V., Miitrović M., Petković S., Milutinović D. Đorđević G. i Đorđević M. kao i Predrag Ilić i Milan Cakić, koji su nastupali i na superligaškoj fudbalskoj sceni.

Među veteranima Partizana, izvestan je dolazak Nebojše Vučićevića.

Fudbaleri Dubočice pozivaju sve ljubitelje fudbala da svojim dolaskom na memorijalnu utakmicu podrže sećanje na tragično stradalog fudbalera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.