FK Partizan: Vanvremenski Novak!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan: "Vanvremenski Novak!"

Čestitku povodom nagrade koja je najboljem teniseru sveta sinoć uručena u Monaku uputio je i fudbalski klub Partizan.

Poznato je da se Novak Đoković javno deklarisao kao zagriženi navijač Crvene zvezde, ali to nije smetalo FK Partizan da mu čestita na Laureus nagradi.

Srpski teniser u ponedeljak je četvrti put u karijeri proglašen za najboljeg sportistu sveta u izboru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Laureusa, a tim povodom stigla je i čestitka iz Humske.

"Kada gotovo mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura  ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi", navodi se u čestitki FK Partizan.

Novak Đoković je tenisku karijeru počeo u TK Partizan, a sve ostalo je istorija...

"FK Partizan čestita Novaku Đokoviću i njegovoj porodici ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije  reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu", dodaje se u čestitki crno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.