Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK PARTIZAN: Napad na Vučelića opomena za sve, da se prestane sa zapaljivim izjavama

Povodom bombaškog napada na kuću jednog od potpredsednika FK Partizan Milorada Vučelića zvaničnim saopštenjem se oglasio klub iz Humske.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:
– Uprava Fudbalskog kluba „Partizan“ najoštrije osuđuje kriminalni napad na imovinu Potpredsednika kluba Milorada Vučelića prilikom kojeg su sticajem srećnih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << okolnosti izbegnute teške posledice.
Verujemo da će nadležni organi otkriti počinioca, odnosno počinioce ovog krivičnog dela i saznati njihove motive i nadamo se da ti motivi neće biti povezani sa angažmanom gospodina Vučelića u fudbalskom sportu. On je, obzirom na svoju funkciju i internu raspodelu poslova u upravi kluba, u poslednje vreme više puta javno iznosio stavove FK „Partizan“ o odlukama klupskih organa i ukupnim zbivanjima u srpskom fudbalu, na način koji svakako nije i ne sme biti razlog za ovaj kriminalni akt.
Nezavisno od počinioca i motiva, napad na gospodina Vučelića još jednom treba da upozori sve koji rade u srpskom fudbalu da se uzdrže od neodmerenih i zapaljivih izjava, prenošenja kafanskih priča u javnost, raznih oblika govora mržnje. Na žalost, među navijačima svih klubova ima osoba sklonih nasilju i fudbalski radnici imaju posebnu odgovornost da svojim javnim istupima ne raspiruju strasti i izazivaju navijačke tenzije. Borba za bodove i trofeje mora se voditi isključivo na sportski i fer način i ne sme dovesti do ugrožavanja bilo čije lične bezbednosti.
Beograd, 8.4.2015. godine
FK „Partizan“
hotsport.rs
The post FK PARTIZAN: Napad na Vučelića opomena za sve, da se prestane sa zapaljivim izjavama appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Nada da napad nema veze sa FKP"

Izvor: B92, 08.Apr.2015

Uprava FK Partizan najoštrije je osudila napad na imovinu potpredsednika kluba Milorada Vučelića i dodala da su srećnim okolnostima izbegnute teške posledice...U saopštenju na klupskom sajtu Partizan je izrazio uverenje da će nadležni organi otkriti počinioca, odnosno počinioce tog krivičnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.