Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA17 stigla i kod nas

Jedna od najpopularnijih video igara na svetu FIFA17 juče je zvanično puštena u prodaju, a promocija u Srbiji protekla je uy fudbalere Partizana.

Predvođenim legendarnim kapitenom Sašom Ilićem, uz podršku mladih nada Dušana Vlahovića, Marka Jevtovića i Marka Jovičića fudbaleri su među prvima probali igru.

Najveći novitet u FIFA17 je The Journey, priča koja se vrti oko Aleksa Hantera, mladog perspektivnog igrača koji tek počinje svoju karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Koliko će biti uspešan, zavisi samo od vaše veštine.

The Journey je u suštini prava „topla ljudska priča“, za razliku od surove, ali puno realnije FIFA 16. Sve je sačinjeno od miksa treninga i utakmica, dijaloga sa saigračima, pa čak i sa porodicom. Od onih koji su igru već probali stiže prvi savet - Aleksu možete da obezbedite maksimalnu brzinu već posle prvog driblinga. Dovoljno je da pritisnete RT/ R2 i fejk šut u isto vreme i usmerite u pravcu u kom želite da igrač ide. Kako je opcija The Journey zasnovana samo na jednom igraču, ovako ćete mu obezbediti dobru šutersku karijeru.

Naravno, tu je i „The Ultimate Team“, koji će vam u igri omogućiti da sastavite tim s kojim ćete izazivati druge igrače kako biste osvajali in-game bonuse. Odluke se prave na osnovu kvaliteta igrača i hemije tima.

Ostale izmene koje možda nisu revolucionarne, ali su svakako dobrodošle su manji mečevi „dva na dva“, kao i puno realniji i poboljšani „carer mode“. Međutim, ono gde je akcenat na realnom jeste grafika. Bolja nego ikada, donosi odličan izgled samih igrača, ali i način njihovog igranja je dinamičan i verodostojan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.