FIFA i Čelsi poklanjaju igrača Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA i Čelsi ''poklanjaju'' igrača Partizanu?

''Deda Mraz'' neće zaobići Humsku?

Odavno je jasno, Čelsi je preterao sa brojem igrača koje je angažovao, pa poslao na pozajmicu, a uskoro bi moglo da dođe do drastičnog skraćivanja tog spiska.

Naime, FIFA je odlučila da od sezone 2020/21 ograniči broj igrača koje jedan klub može da ima na pozajmici i ta brojka bi mogla da se kreće od šest do osam.

A Čelsi u ovom trenutku ih ima - 39, među njima i Danila Pantića, aktuelnog vezistu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana.

Upravo zbog njega nam je ova tema i zanimljiva. Podsetimo, Pantić se prošlog leta vratio u Humsku kao pozajmljen igrač Čelsija, a po okončanju sezone u kojoj je opravdao poverenje bilo je neizvesno kakav će biti njegov dalji status. Letos se vratio u Čelsi, Partizan je želeo da ga zadrži na još godinu dana, ali je prethodno Pantić morao da produži ugovor sa ''Plavcima'' kako bi nova pozajmica bila izvodljiva i to se na kraju i dogodilo, pa je i ove sezone popularni Dača jedan od najboljih igrača crno-belih.

Njegov novi ugovor ističe u junu 2021. godine, ali u ovom trenutku je i dalje teško očekivati da bi mladi vezista mogao da se nada nekoj ozbiljnijoj šansi na ''Stamford Bridžu'' u narednim sezonama.

Zbog toga je najrealnije da Pantić bude jedan od igrača koje će Čelsi skinuti sa liste pozajmljenih, ali pitanje je kada će to učiniti i koje će uslove postaviti za definitivan rastanak sa srpskim vezistom.

U svakom slučaju, za Partizan ima nade, mada pitanje je i šta će Pantić želeti na kraju sezone, da li će mu biti ambicija da i treću sezonu zaredom igra u Humskoj. Letos oko toga nije imao nikakvih dilema..
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.