Evroligaši testiraju crno-bele

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroligaši testiraju crno-bele

Ekipa Partizana narednih osam dana će provesti na Pirinejskom poluostrvu, gde će trenirati i odigrati četiri prijateljske utakmice.

Nenad Čanak u utorak popodne je poveo svoje izabranike na turneju po Španiji, tokom koje će odmeriti snage sa četiri tamošnja prvoligaša.

Već u sredu u Ljeidi, rival će biti evroligaš Baskonija, za vikend će crno-beli učestvovati na turniru u Taragoni, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Saragosom i Tenerifama, a 12. septembra odmeriće snage sa Barselonom, koju Svetislav Pešić priprema za povratak u vrh evropske košarke.

Na put je krenulo 10 prvotimaca (Pejdž, Nikolić, Aranitović, Marinković, Zagorac, Si, Gavrilović, Pecarski, Gagić, Lendejl) i trojica iz "mlađe garde" (Đorđe Pažin, Dušan Tanasković i novajlija Uroš Trifunović).

Kapiten Novica Veličković ostao je u Beogradu da radi na podizanju fizičke spreme, Amar Gegić sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine sprema za mečeve kvalifikacija za Svetski kup 2019, dok Amerikanac Čens Komanči nije prošao probu i vratio se u SAD.

Crno-beli su u Beogradu odigrali dve pripremne utakmice, u kojima su poraženi od Oldenburga (93:95 posle produžetka) i Kluža (68:75).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.