Evrokup: Loš i dobar rezultat za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2014, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrokup: Loš i dobar rezultat za Partizan

Košarkaši Partizana porazom od Lijetuvos Ritasa u utorak uveče u beogradskom Pioniru u dobroj meri zakomplikovali su svoju situaciju u Grupi E. Od dve utakmice odigrane u sredu u jedan rezultat je odgovarao, drugi ne. Mada, bolje da je bilo obrnuto.

U nezavidnoj situaciji: Momenat sa duela između Partizana i Lijetuvos Ritasa

 

Prolaz u narednu fazu takmičenja polako izmiče, a od cilja su još dalje posle odigranih utakmica u sredu uveče. Crno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne idu u korist rezultat iz Rumunije.

 

Grupa E 1. Lijetuvos 5-1

2. Banvit 5-1

3. Asesoft 3-3

4. Crveni oktobar 3-3

5. Partizan 1-5

6. Hapoel 1-5

Crveni oktobar je pobedio na gostovanju Asesoftu 96:79. Ruski tim je do trijumfa predvodio Romeo Trevis sa 25 poena.

 

Ekipa iz Volgograda izjednačila se sa skorom 3-3 na trećem mestu sa Asesoftom.

Povoljna okolnost po tim Duška Vujoševića je poraz Hapoela od Banvita. Uprkos tome što su Izraelci poslednjih deset minuta dočekali sa četiri poena prednosti, na kraju su izgubili 78:82 i ostali na dnu sa istim skorom kao crno-beli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.