Evo zašto navijači Partizana obožavaju Mozlija - Kobs se pita ko je ugasio svetlo? (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto navijači Partizana obožavaju Mozlija - Kobs se pita ko je ugasio svetlo? (video)

Sjajan potez centra "crno-belih".

Košarkaši Partizana slavili su u prepunoj "Štark Areni" protiv ekipe Budućnosti i tako se vratili na čelo ABA lige na samo tri kola do kraja regularnog dela sezone.

U dobroj su poziciji "crno-beli" da izbore plasman u doigravanje sa prvog mesta na tabeli, više o susretu koji je odigran pred rekordno popunjenim tribinama OVDE.

Vil Mozli je meč završio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo četiri poena, ali je prema mnogima jedan od najzaslužnijih za trijumf Partizana u velikom derbiju.

Igrao je sjajnu odbranu energični Amerikanac, a u završnici prvog poluvremena je publiku u "Areni" počastio i jednim fantastičnim potezom.

Sačekao je ponajboljeg igrača Budućnosti Džastina Kobsa i lupio mu monstruoznu blokadu, pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

.@TheRealWillMo42 comes out of nowhere for the MONSTER BLOCK! 🙆‍♂️🙌#ABALiga @PartizanBC pic.twitter.com/CVqeyVWGE8

— ABA Liga (@ABA_League) February 9, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EUFORIJA GROBARA NA TVITERU: Pejdž i Mozli su DOKTORI, ali navijači za ovim POSEBNO ŽALE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2020

Crno-beli savladali Budućnost u derbiju ABA lige...Košarkaši Partizana savladali su Budućnost sa 87:82 u 19. kolu regionalnog šampionata, što je izazvalo salvu oduševljenja Grobara na Tviteru. Navijači crno-belih naročito hvale Mozlija, Jaramaza i Pejdža koji je susret završio sa 20 poena,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.