Epilog sastanka u Partizanu: Šta reći?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog sastanka u Partizanu: ''Šta reći''?!

Dan posle razočaravajućeg starta u Superligi i osvojenog boda protiv Bačke (ili izgubljena dva), u Humskoj je danas održan sastanak čelnih ljudi kluba i sportskog sektora na čelu sa trenerom Ivanom Tomićem.

Kako smo i objavili ranije danas, sastanak je počeo nešto pre podneva, a posle četvoročasovnih razgovora iza zatvorenih vrata, utisak je da bitnih kadrovskih promena neće biti.

Naime, kako prenosi ''Mondo'', članovi privremene uprave kluba su uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''eskivirali'' predstavnike medija posle sastanka, a jedino je trener Ivan Tomić razmenio par reči sa novinarima i pritom im, u suštini, nije rekao - ništa.

''Šta da vam kažem'', prozborio je Tomić, ne želeći da dalje širi priču.

Pomenuti izvor takođe navodi da se trener Partizana tokom dana sastao i sa predstavnicima navijača kojima, očigledno, nije bilo dovoljno sinoćnje ''postrojavanje'' fudbalera na terenu, pa su dobili priliku da i sa trenerom Tomićem danas popričaju.

Podsetimo, sinoć su zahtevali Tomićev odlazak, a on ih, bar za sada, nije poslušao, iako je odmah posle meča preuzeo odgovornost za neuspehe.

''Informer'' je, s tim u vezi, preneo svoja saznanja da je Tomić ipak ponudio ostavku tokom današnjeg sastanka, ali da je članovi privremene uprave nisu prihvatili i da su navodno, čak i ubeđivali Tomića da odustane od te namere i na kraju uspeli u tome.

Dakle, Tomić nastavlja gde je stao, ali ukoliko već u sledećem kolu protiv Napretka u Kruševcu ne bude napretka u igri i rezultatu crno-belih, veliko je pitanje da li će aktuelni šef struke i dalje imati podršku čelnika kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BEZ PROMENA U HUMSKOJ: Tomić ostaje trener Partizana uprkos katastrofalnom startu sezone

Izvor: Kurir, 25.Jul.2016

...Kada je Tomić oko 15 sati napustio prostorije stadiona jedini komentar koji je uputio novinarima bio je:.."Šta da vam kažem?!"..Mladi stručnjak je bio dobro raspoložena iako je tokom sastanka nudio ostavku Ona, međutim, nije prihvaćena..Partizan je katastrofalno startovao u novoj sezoni Posle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.