Englezi ismevaju Bajkovića i Miljkovića

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi ismevaju Bajkovića i Miljkovića

Nikada ne biste pogodili, ali Partizan i Zvezda vode žestoku borbu za titulu!, kažu Englezi

Sajt Who ate all the pies se našalio sa golmanom fudbalera Crvene zvezde Bobanom Bajkovićem, odnosno njegovom intervencijom na meču protiv Jagodine, ali i Aleksandrom Miljkovićem, bekom Partizana, i uopšte, činjenicom da se ta dva kluba bore za titulu.

"Promašaji se moraju videti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da biste poverovali u njih. Bek Partizana je "neznatno poslao loptu nebu pod oblake", iako je imao otvoren gol. Ali, čekajte! Najbolje/najgore tek dolazi. Golman Zvezde Boban Bajković je zasenio čak i Miljkovića sa katastrofalnom procenom putanje lopte protiv Jagodine.

"Nikada ne biste pogodili, ali Partizan i Zvezda vode žestoku borbu za titulu!"
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE VERUJU: Englezi ismevaju Bajkovića i Miljkovića

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013

Nikada ne biste pogodili, ali Partizan i Zvezda vode žestoku borbu za titulu!, kažu Englezi..Sajt Who ate all the pies se našalio sa golmanom fudbalera Crvene zvezde Bobanom Bajkovićem, odnosno njegovom intervencijom na meču protiv Jagodine, ali i Aleksandrom Miljkovićem, bekom Partizana, i uopšte,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.