Energični Ristovski: Vučiću verujem, najbolji je!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energični Ristovski: Vučiću verujem, najbolji je!

"Vučić navija za Zvezdu, ja za Partizan, ali obojica navijamo za Srbiju!", rekao je glumac i reditelj Lazar Ristovski na predizbornom mitingu SNS i njenih koalicionh partnera.

Foto: Printscreen/Facebook

Glumac Lazar Ristovski još jednom je danas javno poržao Aleksandra Vučića za predsednika Srbije u energičnom govoru u Kombank areni u Beogradu na predizbornom mitingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srpske napredne stranke i njenih koalicionh partnera.

Ristovski je pozvao sve na "veću ljubav", da budu "kulturniji" i da podrže Vučića, jer je... "najbolji"!

"Danas sam ovde da izrazim svoj građanski, demokratski i ljudski stav, da javno kažem da ću glasati za gospodina Aleksandra Vučića. Danas smo svi ovde da pokažemo da postoji samo jedna Srbija. Nema građanske bez seljačke Srbije, nema intelektualne bez radničke srbije, nema studentske Srbije bez njihovih majki i očevi", rekao je glumac i reditelj.

Osvrnuo se i na rivale Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 2. aprila, uz opasku: "Čini mi se da bi nečije žene dobile mnogo više glasova nego neki kandidati".

"Kako mogu da verujem da će gospodin Saša Janković vratiti osmeh na lice Srbije kad ga nikad nisam video da se nasmejao. Kako da verujem da će gospodin Jeremić kad izgubi 2. aprila ostatio ovde, kad će otići negde u beli svet, sedeće u nekoj, dobro plaćenoj, fotelji", rekao je Ristovski, a okupljeni su na pomen ova dva predsednička kandidata zviždali.

Ristovski je rekao da je njegovo opredeljenje jasno i nedvosmisleno - Vučić, jer...

"On ima snagu i spremnost da žrtvuje sebe za Srbiju. Volim, brate, njegovu energiju, on je borac kao ja. Ostali su mrsomudi, da izvinete", naglasio je Ristovski.

Glumac i reditelj je pozvao sve da se okrenu radu, toleranciji i spremnosti da se prihvate različitostio u svakom smislu - i poltilčke, i verske i rasne, polne...

"Ljudi, prosto, moramo se više voleti. Ja ovde danas govorim o ljubavi, koja mora da vlada među nama i moram svima da kažem da svi moramo da budemo kulturniji. Bez obzira na to ko kojoj partiji pripada i bez obzira na to ko za koga navija. Jeste da Vučić navija za Zvezdu, a ja za Partizan, ali obojica navijamo za Srbiju", rekao je Ristovski.

Istakao je da je Vučić najbolji kandidat.

"Skupili smo se danas u areni a cela Srbija pored televizora da vidi i da čuje šta će reći onaj koji će nas predstavljati narednih 5 godina kao predsednik Srbije. On je veoma, veoma ozbiljan političar, a to dokazuje njegov diplomatski ugled koji uživa. Neće mu biti lako da zadovolji želje svih, ali on je najbolji kandndidat, on je najbolji pred zadatkom da bude predsednik svih građana. Ja mu verujem i zato sam danas ovde! Na kraju videćete, uz njega će biti i neopredeljeni, i oni radikalno opredeljeni i demokratski opredeljeni, jer on uliva poverenje", poručio je Ristovski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.