Endiaje: Bolji smo od Partizana VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 22:16

Endiaje: Bolji smo od Partizana VIDEO

Šerif Endiaje, strelac izjednačujućeg pogotka u 172. "večitom" derbiju (2:2), smatra da je njegov tim zaslužio sva tri boda iz duela sa Partizanom.

Zvezda je bila bolji protivnik, ali su crno-beli ti koji će zadovoljniji biti posle ovog meča s obzirom na to da ostaju lideri na tabeli.

"Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to", rekao je Endiaje.

Njegov tim je propustio brojne prilike ispred gola Aleksandra Jovanovića

"Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove", dodao je Endiaje.

Gol mu itekako znači.

"Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebi nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni, i razmišljao sam da je to ‘sve ili ništa‘. Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana", zaključio je Endiaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.