Emotivan susret Avramovića i saigrača: Tavares je albatros VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 21:32

Emotivan susret Avramovića i saigrača: "Tavares je albatros" VIDEO

Košarkaši Partizana doputovali su u Madrid gde će u sredu od 21.00 igrati petu i odlučujuću utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv Real Madrida.

Crno-bele je u prestonici Španije dočekao Aleksa Avramović, plejmejker koji je u petak operisao šutersku šaku i završio je aktuelnu sezonu.

Susret sa njim bio je prilično emotivan i srdačan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Aleksa je i razgovao sa novinarom Partizanove televizije.

"Nema predaje. Kada je onako krenulo sa one dve utakmice, a potom sve što se izdešavalo u Srbiji, nisu bile košarkaške stvari. Bavili smo se sedam dana nekim stvarima koje nisu nikada viđene u Srbiji. Bilo je teško usmeriti fokus na košarku, a loš momentum je Real iskoristio. Sada je energija na dobrom nivou i nadam se da ćemo sutra pobediti i plasirati se u Kaunas", rekao je Avramović.

Zanimljv je bio njegov odgovor na pitanje kakav je utisak kada krene u prodor pored Valtera Tavaresa, a on potpuno sam zatvori celu zonsku odbranu Reala.

"Sam zatvara reket. Ima ruke kao albatros, šta hoće skida i kako hoće. Moraš neke trikove i fore da vadiš i da ga nasamariš. Ali vrlo teško. Imamo prednost u vidu Smajlagića u 'popu' koji ga je iskažnjavao u prve dve utakmice. Oni su uvek Real Madrid i moramo da budemo na 110 odsto svojih mogućnosti. Mislim da smo kvalitetniji tim od njih", rekao je Avramović.

Svi igrači su odradili trening i u dobrom raspoloženju ga završili kada je Matijas Lesor pogodio sa pola terena, a nakon zadirkivanja Željka Obradovića, koji je samo odšetao u svlačionicu uz osmeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Avramović dočekao Partizan u Madridu, pa obradovao Grobare: Nisam završio sezonu!

Izvor: 24sedam.rs, 09.Maj.2023

Bek crno-belih u španskoj prestonici operisao povređenu šaku, prve prognoze su optimistične

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.