Emotivan doček grobara – Lesor u suzama VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 08:02

Emotivan doček "grobara" – Lesor u suzama VIDEO

Košarkaši Partizana vratili su se u Beograd u ranim jutarnjim časovima, a na aerodromu "Nikola Tesla" im je tom prilikom upriličen srdačan doček.

Veliki broj navijača crno-belih se okupio na terminalu kako bi dočekao svoje igrače, koje je pozdravio pesmom.

Zapevana je čuvena pesma "I kada ne budeš prvi ti", što je dovelo do suza Matijasa Leosra kojem je poraz očigledno teško pao.

"Grobari" su potom poručili svojim ljubimcima "Hoćemo pobedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedu u derbiju", verovartno aludirajući na potencijalno finale ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Podsetimo, Partizan je eliminisan u plej-ofu Evrolige sa 3-2 u seriji protiv Real, uprkos vođstvu od 2-0 u pobedama i čak +18 u petoj utakmici u Madridu.

Kako je izgledao doček na "Tesli", pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Grobari" dočekali košarkaše na aerodromu poslije teškog poraza (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

Košarkaše Partizana, koji su se vratili iz Madrida u ranim jutarnjim časovima, dočekao je veliki broj navijača pjesmom i aplauzima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.