Egzum pričao o tituli a onda je upitan da li OSTAJE u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 00:07

Egzum pričao o tituli a onda je upitan da li OSTAJE u Partizanu

Kako sam kaže, dao je tipičan odgovor.

Košarkaš Partizana Dante Egzum rekao je da je srećan zbog osvajanja šampionske titule u ABA ligi i što je ekipa navijačima pružila razlog za slavlje i dodao da sada ne zna da li će ostati u klubu.

- Neverovatno. Najvažnija stvar je što vidim koliko ovim ljudima to znači. Došao sam ovde jer sam čuo o kulturi, navijačima, to volim ovde, strast koju su pokazali i drago mi je što smo im dali razloga za slavlje. Možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovoj hali sa njima da slavimo 24 sata, to mnogo znači - rekao je Egzum posle utakmice.

Košarkaši Partizana osvojili su šampionsku titulu u ABA ligi, pošto su u odlučujućoj petoj utakmici finala plej-ofa na svom terenu u pobedili branioca titule Crvenu zvezdu sa 96:85

Pred rekordnom posetom jedne utakmice u regionalnom takmičenju od 22.198 navijača u Beogradskoj areni, Partizan je osvojio sedmu titulu šampiona regionalnog takmičenja, prvu posle 10 godina.

Upitan je i da li je ovo zamišljao kada je došao u Partizan.

- Uvek je cilj, da ste rekli da ćemo osvojiti ABA ligu i biti u Top 8 Evrolige, to bi bila sjajna sezona, ima mnogo do nas, do trenera, kako smo naporno radili cele sezone, odigrali smo 80 utakmica. Dobro je što se završilo na pozitivan način i sada možemo da slavimo kao ekipa - jasan je Panter.

Posle utakmice njegova supruga pokazala mu je slike sa ultrazvuka i rekla mu da će postati otac.

- Sjajno je, jedva čekam da se vratim kući i proslavim sa porodicom - dodao je on.

Upitan da li će sledeće sezone igrati za Partizan, Egzum je rekao da još ne zna.

- Daću vam tipičan odgovor, mnogo toga se sada dešava, želimo da proslavimo i da napravimo analizu, pa ćemo videti - naveo je australijski košarkaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.