Egzum o zakucavanjima: Nadam se da ću nekad dobiti faul

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 23:34

Egzum o zakucavanjima: Nadam se da ću nekad dobiti faul

Košarkaš Partizana Dante Egzum sumirao je utiske nakon pobede protiv Panatinaikosa i kraja regularne faze Evrolige.

Njegova ekipa je i pre ovog meča osigurala mesto u Top 8, a nakon pobede protiv "zelenih" iz Atine i šesto mesto.

"Mislim da smo morali samo da izdržimo. Znali smo na poluvremenu da ne igramo najbolje, morali smo da se držimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plana igre i onoga što radimo i u napadu i odbrani i tako smo znali da ćemo pobediti", rekao je na početku košarkaš iz Australije.

Naredni rival je madridski Real.

"Svašta mi prolazi kroz glavu. Radujem se tome. Kada dođemo tamo, biće teško, ali mi imamo dobar tim", rekao je Egzum i dodao da u svlačionici nisu proveravali rezultate na drugim utakmicama.

"Ne, ne. Mislim da je sve oko nas. To je ono što pričamo cele sezone, možemo da kontrolišemo samo pobeđivanje i ako se fokusiramo na pobeđivanje na našim utakmicama nije bitno šta drugi rade."

Nije želeo da potvrdi da tim ima "auru nepobedivosti" u Beogradu.

"Nikad ne treba da se uzvisimo. Biće teška serija sa Madridom. Bili su tu, znaju šta rade. Pet utakmica, biće dobro", ističe Egzum.

Nezaobilazna tema su bila i njegova zakucavanja.

"Nadam se da ću jednom dobiti faul. Stalno dobijam udarce u lice, ali nema faula", zaključio je Egzum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.