Egzodus se nastavlja – golman i vezista napustili Partizan

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 10:42

Egzodus se nastavlja – golman i vezista napustili Partizan

Nakon katastrofalne sezone i četvrtog mesta u Superligi bilo je za očekivati da će Partizan drastično promeniti igrački kadar i trend odlazaka se nastavlja.

Do sada su Humsku ovog leta napustili Ljubomir Fejsa, Hamidu Traore, najverovatnije Patrik Andrade, Slobodan Urošević, Rikardo Gomeš, dok je Nemanja Jović tužio klub i čeka ga ista sudbina.

Istim putem će i Andres Kolorado, pozajmljeni fudbaler kolumbijskog Kortuluea, za koga neće biti iskorišćena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkupna klauzula od 800.000 evra, plus 10 odsto od naredne prodaje, prenosi "Telegraf".

Kolorado je odigrao samo 14 utakmica u crno-belom, na kojima je postigao jedan gol i imao jednu asistenciju.

Partizan napušta i Milan Lukač, iskusni golman koji je za godinu dana odigrao samo 90 minuta u Kup utakmici protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i porazu u penal seriji.

Davno je bilo vreme kada je Lukač bio junak "parnog valjka" i branio dva gola na jednom "večitom" derbiju, te je ponovo došlo vreme za rastanak.

Zamena bi mogla da bude Aleksandar Jovanović, ali pregovori traju već nekoliko dana i još uvek nije stigla nikakva potvrda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PARTIZAN SE RASTAJE SA VEZISTOM PRE VREMENA: Kolorado napušta Humsku šest meseci ranije od dogovorenog! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2023

Snažni fudbaler se vraća u Kolumbiju! Kolumbijski vezista, Andres Felipe Kolorado Sančez, napušta Partizan šest meseci pre isteka pozajmici. Snažni fudbaler vraća se u redove Kortulua, u kojem je ponikao i afirmisao se kao igrač. ‘Telegraf‘ prenosi da do raskida saradnja dolazi na obostrano...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.