Edo Murić potpisao za Cedevitu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edo Murić potpisao za Cedevitu

Nekadašnji košarkaš Partizana Edo Murić pojačao je Cedevitu. Hrvatski šampion je sa velikim ambicijama ušao u ovu sezonu, ali je početak bio ispod očekivanja. Zbog toga je trener Sito Alonso dobio otkaz.

Posle njega su se Zagrepčani zahvalili i nekim košarkašima, pa sada imaju manjak igrača. Zbog toga su bacili oko na slovenačkog reprezentativca. Krilni igrač je u Partizanu proveo od 2014. do 2016. godine i skrenuo pažnju na sebe zbog borbene igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Potom je otišao u Banvit, a onda je igrao za Anadolu Efes i Zelenu Goru. Ipak, od 9. septembra on je slobodan igrač. Murić je prošle godine sa reprezentacijom Slovenije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu čija je završnica odigrana u Turskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.