EVROPSKI Partizan samleo Videoton!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKI Partizan samleo Videoton!

Fantastična partija ekipe Partizana na gostovanju u Felčutu, savladan je Videoton za plasman u Ligu Evrope!

Magični Partizan!

U stilu kontri koje trče fudbaleri Arsenala ili Liverpula, tako je danas odigrao Partizan protiv Videotona u gostima i nakon beogradskih 0:0, danas su razbili domaće sa ubedljivihi 0:4 (0:3).

Nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Videoton izgledao opasnije u prvih pet minuta, imali su i šansu preko Nega kada je Stojković odbranio na sjajan način, a onda i jedan od odlučujućih trenutaka meča.

Igrao se 6. minut kada je Janković oduzeo loptu, Everton je povukao, nosio je čitavih 50 metara, dodelio Tavambi koji preciznim udarcem vara golmana domaćih.

Nastavili su domaći sa napadima, Lazović je imao dve šanse, Henti je šutirao pored gola, a onda Suma gasi nadu Videotonu, pogađa za 2:0 nakon asistencije Đurđevića.

Nije to bilo sve od Partizana u prvom poluvremenu. Moramo napomenuti da je Ostojiću progledano kroz prste, domaći su tražili crveni karton zbog njegovog starta, ali je prošao naš fudbaler sjajno, samo sa žutim kartonom.

Sedam minuta kasnije, u 35. minutu, nova kontra Partizana, Marko Janković je uspeo da pobegne po desnoj strani, uposlio je Đurđevića kome nije bilo teško da poveća prednost crno-belih - 3:0!

Šansi do kraja poluvremena nije bilo, a onda na samom startu drugog, nova dobra vest za navijače Partizana.

Juhaš je dobio drugi žuti karton zbog udaranja Đurđevića, morali su domaći da čitavih 45 minuta igraju sa igračem manje.

Stojković je bio danas veoma siguran, u 60. minutu je odbranio novi šut domaćina, a onda su pretili na drugoj strani Đurđević i Janković koji su propustili dobre šanse.

Partizan je malo umrtvio utakmicu, ali je bio veoma opasan kada bi se Videoton malo otvorio. Igrao se 87. minut, Đurđević je dobio loptu, izašao 1 na 1, desnom nogom sa leve strane uputio šut u sam ugao golmana domaćih za konačnih 4:0!

Bravo, crno-beli!

Partizan će najverovatnije biti u trećem šeširu, ali nije isključeno da budu i u drugom ukoliko mu ostali rezultati budu išli na ruku.

Čitajte Sportske, uskoro ćete i to saznati!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.