EVROKUP: Miler promašio pobedu Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROKUP: Miler promašio pobedu Partizana (FOTO)

Meč devetog kola Evrokupa.

U meču bez rezultatskog značaja košarkaši Partizana izgubili su od Limoža (98:101) u devetom kolu Evrokupa. Pred skoro praznom halom "Aleksandar Nikolić" crno-beli tako nisu uspeli da upišu prvi trijumf na domaćem terenu u ovom takmičenju.

VIŠAK U KLUBU: Partizanova želja sve bliža crno-belima (FOTO)

NIGERIJCI PIŠU: Partizan i Jang bojs žele vezistu iz Portugalije (FOTO)

Crno-beli su dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeli meč u napadu, ali je u odbrani škripalo kao u prethodnim utakmicama. Čim je Partizan pojačao igru u defanzivu, bilo je bolje i u napadu.

Tako na krilima Vilijams Gosa i šuta za tri poena crno-beli su stigli i do devet poena prednosti. Međutim, francuski klub je uzvratio serijom. Ipak uspeli su puleni trenera Nenada Čanka da odbrane taj nalet i sa devet poena viška završe prvo poluvreme.

U trećoj četvrtini crno-beli su ponovo zahvaljujući Vilijams Gosu imali i deset poena prednosti (64:54), ali su u finišu tog dela igre greškama su omogućili rivalu da se vrati. To je najviše iskoristio Gibson, koji je sa pet vezanih poena doneo izjednačenje (73:73). A posle trojke Andrića sa jedna, a Hauarda sa druge u poslednju deonicu se ušlo sa nerešenim rezultatom (76:76).

U poslednjoj deonici igre zahvaljujući šutu za tri poena, gosti su potpuno preokrenuli rezultat. Čak su i poveli pet poena razlika (84:79). Ipak crno-beli se nisu predavali. Tačnije Amerikanci Najdžel Vilijams Gos i Patrik Miler su vratili Partizan u život, pa se u poslednjih dva minuta ušlo sa nerešenim rezultatom (88:88).

Posle toga Miler je prvo strahovito zakucao, a Vilijams Gos pogodio šut za tri poena. Međutim, ponovo su gosti oprobanim oružjem, šutom za tri poena vratili u utakmicu i tridesetak sekundi pre kraj meča poveli (99:96). Posle poena Vilijams Gosa sa linije slobodnih bacanje, Partizan je prišao samo na poena zaostatka. Gosti su sledećem napadu napravili faul, a Miler je u sledećem napadu promašio zicer za pobedu. Gosti su posle toga poenima potvrdili trijumf.

Crno-beli u poslednje kolu gostuju Lokomotivi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.