EVERTON ODLAZI U SPAL: Partizan već NAŠAO zamenu za Brazilca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVERTON ODLAZI U SPAL: Partizan već NAŠAO zamenu za Brazilca!

Crno-beli se pripremaju za mečeve protiv Viktorije iz Plzenja.

Pošto je odlazak Luiza Evertona u italijanski Spal sve izvesniji, u Partizanu su se okrenuli potrazi za njegovim naslednikom. Nekoliko imena našlo se u opciji crno-belih, a kako Mozzartsport saznaje, prioritet čelnika srpskog šampiona jeste Saša Zdjelar.

NOVI SKANDAL U HRVATSKOJ: Bed blu Bojsi NAPALI komšije! Radili NOŽEVI i PALICE!

Ode Everton u Italiju

HAOS U ORLANDU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aflalo NASRNUO na Bjelicu! Sevale su PESNICE! (VIDEO)

Još uvek igrač Olimpijakosa precrtan je iz planova trenera šampiona Grčke i stavljen na transfer listu u prelaznom roku. Jedini problem Partizanu oko dovođenja nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda predstavlja ista situacija kao i kod prodaje Evertona: Zdjelaru u junu ističe ugovor sa crveno-belima iz Pireja i sigurno da će uprava Olija želeti da zaradi neki evro, pre nego što obaveze prestanu.

Dodatni problem Parnom valjku predstavlja činjenica da su se tri kluba uključila u trku za Zdjelarom. Poljska Legija i dva neimenovana francuska kluba, žele Srbina u svojim redovima, ali se u Humskoj nadaju da će odlični sportsko-poslovni odnosi sa Olimpijakosom (dolazak Marka Jankovića iz Atine i prodaja Uroša Đurđevića), biti presudan faktor u njegovom dovođenju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.