EPSKA SRAMOTA: Grobari složni posle poraza od Studentskog centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:40

EPSKA SRAMOTA: Grobari složni posle poraza od Studentskog centra (FOTO)

Klub iz Podgorice priredio iznenađene u prvom meču četvrtfinala ABA lige.

Košarkšai Studentskog centra napravili su veliko iznenađenje pobedivši Partizan u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u prvom meču četvrtfinala ABA lige i tako su poveli sa 1:0 u seriji koja se igra na dve pobede. Iako su crno-beli apsolutni favoriti u ovoj seriji, klub iz Podgorice odigrao je odličan meč i uspeo da praktičnpo napravi veliki podvig u Beogradu.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana bili su u čudu posle meča, ne shvatajući kao je došlo do toga da njihovi ljubimci izgube. Mnogo su bili razočarani i na društvenim mrežama, a komentar je stao u samo dve reči ''epska sramota''.

#kkp I kada mene ubeđuju da je Trifunović odličan igrač. Pa on jadan ne može da igra protiv jebenog Derbija...O Anđušiću i Tristanu neću da pričam uopšte...ne zaslužuju da se spomenu.

— Gaius Marius (@samoPartizan19) May 15, 2023

Sta izgubismo ovo 😳 #kkp

— Zoon Politikon (@Zoon_Politikon0) May 15, 2023

Najavljivali smo F4 Evrolige pa ispušili od Reala. Nismo ni počeli 1/4 ABA lige i već smo gledali finale. Biće da tako ne ide. U svakom slučaju bravo za SC Derbi. #kkp

— Bogdan Vicanović (@SvojNaSvome) May 15, 2023

Вечерашњи пораз је највећа брука ове сезоне. Зашто и због чега... Превише поштујем Жељка Обрадовића, да бих дијелио комплименте. #KKP

— grobar_Zvornik 🇷🇸🇷🇺 (@GrobarZvornik) May 15, 2023

Sve moramo tezim putem pa i ovaj pohod na titulu…#kkp

— Belivuk (@prvorodjeni) May 15, 2023

Sramota. Epska sramota. #kkp

— Partizanovac (@Partizanovac9) May 15, 2023

Ovo nije počelo kako treba #kkp #abaleague

— Triple Espresso (@TripleEspresso6) May 15, 2023

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.