EPILOG BRUTALNOG NAVIJAČKOG SUKOBA Mladić nakon DVA MESECA borbe za život podlegao povredama

Izvor: Blic, 19.Avg.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG BRUTALNOG NAVIJAČKOG SUKOBA Mladić nakon DVA MESECA borbe za život podlegao povredama

Osamnaestogodišnji mladić, Demir Jukić, navijač Partizana koji je bio povređen u vatrenom obračunu sa navijačima Crvene Zvezde početkom juna na Novom Beogradu, preminuo je nakon dvomesečne borbe za život.

Demir je bio teško povređen u žestokom okršaju navijača koji se dogodio u Ulici Dr Ivana Ribara, preko puta Bloka 45. On je tada bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upucan u stomak.

Naime, u naselju Ivana Ribara je osmog juna oko 23 sata došlo do masovne tuče, a nakon ranjavanja mladića je ekipa Hitne pomoći prevezla u KBZ "Zemun" na reanimaciju. U brutalnoj tuči povređene su bile još dve osobe.

Prema rečima očevidaca, do nemilog događaja došlo je usled sukoba dve grupe momaka, a stanari tvrde da ih je uznemirila jaka buka i lomljava koja je odjekivala ulicom.

Kako je "Blic" tada pisao, na mestu obračuna tinejdžera, koji sebe smatraju navijačima najpopularnijih klubova u Srbiji, nađene su četiri čaure koje su poslate na veštačenje, a u obračunu je učestvovalo stotinak mladića.

Na ulazu u zgradu u Ivana Ribara 98, gde je Demir J. pokušavao da se sakrije, nakon napada stakla su bila razbijena, a hodnik je pun kamenica i sa osušenim krvavim tragovima.

Ulaz, kao i okolne zgrade, ižvrljane su grafitima i obeležjima navijačke grupe Partizana, a na nekima su prekrečeni natpisi "Delije" i napisano "Grobari" i "Vandal bojs".

Prema nezvaničnim saznanjima, navijači Partizana ušli su na "teritoriju" simpatizera Zvezde, gde su se potpisivali, nakon čega je došlo do konflikta.

Na društvenim mrežama brojni Demirovi prijatelji i poznanici oprostili su se od njega, izrazivši veliku tugu i nevericu povodom tragične smrti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo je navijač Partizana

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2017

Demir Jukić (19), navijač Partizana, preminuo je od posledica ranjavanju u obračunu s navijačima Crvene zvezde koji se dogodio početkom juna na Novom Beogradu. ..Jukić je u sukobu navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde početkom juna upucan u stomak, a u tuči je ranjena još jedna osoba...Prema...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.