EL: Partizan - Efes (20:45)

Izvor: S media, 25.Jan.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Partizan - Efes (20:45)

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje turski Efes Pilsen u večerašnjoj utakmici (20:45) u kojoj želi da popravi loš utisak iz prvog kola Top 16 faze Evrolige u Madridu.

- Efes je jako dobra ekipa, drugačija u odnosu na prošlu sezonu kada nisu ni stigli do Top 16 faze. Doveli su Velimira Perasovića za trenera, imaju po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Igraju agresivno i čeka nas težak posao. Hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da popravimo utisak iz utakmice protiv Reala. Želimo da odigramo dobro pred domaćim publikom - rekao je Jovanović.

Partizan je u prvom kolu Top 16 faze ubedljivo izgubio od Reala, dok je Efes Pilsen savladao italijanski Montepaski.

- Atmosfera u ekipi je veoma dobra, kao i uvek. Protiv Reala smo samo 15 minuta igrali dobro, za razliku od prošlog vikenda kada smo jakom odbranom dobili Olimpiju u Jadranskoj ligi - kazao je Jovanović.

Trener crno-belih dodao je da ne sprema posebnu taktiku za najboljeg strelca Efes Pilsena Igora Rakočevića.

NLB: Partizan slavio u Top 16 okršaju

Marfin banka ponovo uz Partizan

Partizan i Zvezda pune kasu NLB lige

EL: Partizan bled u Madridu

Direktor Reala: Ko još voli da gostuje u Beogradu?!

- Spremio sam Dragana Milosavljevića za njega. Šalim se... Efes je takva ekipa u kojoj kad zaustavite jednog igrača, uvek može da se razigra neko drugi. Nije samo Igor opasan - naveo je Jovanović.

Krilni košarkaš Partizana Jan Veseli rekao je da će crno-beli učiniti sve da dođu do pobede i da ostanu u trci za plasman u četvrtfinale.

- Očekuje nas vrlo teška utakmica, nadam se da ćemo na terenu ostaviti što bolji utisak. Svakako ćemo u meč ući veoma borbeno i motivisano - zaključio je Veseli.

Izjavu trenera Efesa Velimira Perasovića možete pročitati OVDE.

(Foto: KK Partizan)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.