EL: Može li Partizan do senzacije?

Izvor: B92, 08.Nov.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Može li Partizan do senzacije?

Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u Pioniru (petak, 20.45h) u četvrtom kolu A grupe Evrolige.

Turski tim nije poražen ni na jednom zvaničnom meču ove sezone, a u prošlom kolu deklasirao je CSKA 86:60.

Između dva poraza na strani, od Barselone i Budiveljnika, Partizan je razbio Nanter kod kuće (73:43), a u Pioniru su proteklih godina 'padale' čak i ekipe kalibra Fenerbahčea.

Bek Partizana Bogdan Bogdanović kaže da je meč sa Fenerbahčeom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (petak, 20.45) u Pioniru idealna prilika da crno-beli provere kakve su im mogućnosti.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegov tim ima pravo na nadu.

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je da njegov tim očekuje izuzetno težak meč, a Nemanja Bjelica ističe da Partizan mnogo bolje igra kod kuće.

Pročitajte i očekivanja Mekejleba, Bojana Bogdanovića i Žorića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Može li Partizan do senzacije?

Izvor: B92, 08.Nov.2013

Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u Pioniru (petak, 20.45h) u četvrtom kolu A grupe Evrolige...Turski tim nije poražen ni na jednom zvaničnom meču ove sezone, a u prošlom kolu deklasirao je CSKA 86:60...Između dva poraza na strani, od Barselone i Budiveljnika, Partizan je razbio Nanter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.