EL: Jug, Budva i Jadran na Partizan

Izvor: B92, 08.Feb.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Jug, Budva i Jadran na Partizan

Vaterpolisti Partizana igraće u četvrtfinalnoj grupi Evrolige sa ekipama Juga, Jadrana i Budve, odlučeno je žrebom.

"Sa jedne strane možemo da budemo zadovoljni jer smo izbegli Pro reko, ali tu su Jug i Budva koji su izuzetno jaki ove sezone".

"Jug nam je tradicionalno težak rival, Budvani su se ove godine pojačali i igraju odlično, videli ste to i na meču sa Vojvodinom, a Jadran je bio prvi u grupi ispred Primorca i Vašaša. U osam najboljih odlučuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nijanse", rekao je za B92 trener Partizana Igor Milanović.

„Možda bi čak bolje bilo da smo izvukli Pro reko kako bismo Italijane izbegli u eventualnom polufinalu. Ipak, postoje razne kombinacije i ja zaista nisam sklon njima da se bavim", dodao je Milanović.

Trener 'crno-belih' kaže da njegov tim treba da se koncentriše na svoju igru i da je to najbolji put.

„Kao što sam rekao, pojačao sam trening. Mislim da smo se utakmicom u Barseloni i mečom sa Mladošću u Beogradu polako približili formi koju želim. I na početku sezone nagoveštavao sam da ćemo tek posle Nove godine da tražimo svoju igru. Ako budemo igrali kao protiv Mladosti, ne treba da imamo strah. Od četvrtka ćemo se na treninzima baviti taktikom, prilagodićemo ih u odnosu na protivnike. U utorak i sredu još ćemo raditi na snazi vrlo naporno. Sve u svemu, nema razloga za tugu, ali ni za preteranu radost", zaključio je Milanović za B92.

U drugoj grupi nalaze se hrvatski klubovi Mladost i Primorje, kao i branilac titule Pro Reko i mađarski Vašaš.

Prvo kolo na programu je 16. februara, poslednje se igra četvrtog maja, a po dve najbolje ekipe iz svake grupe izboriće plasman na završni turnir. Iako se spekulisalo da će na žrebu biti određen i domaćin finalnog turnira, LEN će ga imenovati naknadno.

Grupa E: Mladost, Primorje, Pro Reko, Vašaš

Grupa F: Partizan, Jug, Jadran, Budva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana u četvrtfinalu Evrolige protiv Juga, Jadrana i Budve

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

U Rimu je obavljen žreb za četvrtfinalne grupe Evrolige, a vaterpolisti Partizana za rivale su dobili crnogorske klubove Jadran i Budvu kao i dubrovački Jug..."I pre smo govorili da nam je svejedno koga ćemo dobiti jer su sve ekipe jake. Dobro je za vaterpolo što će se igrati šest kola u kojima...

Nastavak na Blic...

Rivali Partizana: Pa gde baš njih da dobijemo na žrebu

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Nakon što je žrebom u Rimu određeno da vaterpolisti Partizana u četvrfinalnoj grupi Evrolige igraju protiv Jadrana, Budve i Juga, u taboru predstojećih rivala crno-belih nije baš vladalo sjajno raspoloženje...Naročito se ishod žreba nije svideo crnogorskim ekipama..."Mi smo zadovoljni jer smo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.