EKSPRESNO: Mijailović odgovorio Čoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:36

EKSPRESNO: Mijailović odgovorio Čoviću

Prepucavanja čelnika dva najveća srpska kluba.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović odgovorio je na izjavu prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Čelnik tima sa Malog Kalemegdana je pričao o brojnim temama, a rekao je i da Zvezda po trofeju potroši 5,7 miliona evra, a Partizan 59, što je nateralo Mijailovića da se oglasi na "X" profilu.

- Kad se dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko sklanja uz nemušta opravdanja, a onda u javnost izađe sa nekim poređenjima koja su izbegavanje činjenica... 11 je uvek više nego 5, osim kada je u pitanju pozicija na tabeli. Kao što je 2,5% od onih kojima se pevalo zbog ideologije mnogo veće od reprograma. Ipak, lepše je čitati samo brojeve koji vam se sviđaju - napisao je Mijailović.

Kad se dva dana neko sklanja uz nemušta opravdanja, a onda u javnost izađe sa nekim poređenjima koja su izbegavanje činjenica....11 je uvek više nego 5, osim kada je u pitanju pozicija na tabeli. Kao što je 2,5% od onih kojima se pevalo zbog ideologije mnogo veće od reprograma.…

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) February 26, 2024

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Nebojša Čović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.