EK: Partizanu evroligaška grupa!

Izvor: B92, 07.Jul.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizanu evroligaška grupa!

Košarkaši Partizana igraće u grupi B sa Himkijem, Albom, Bilbaom, Lijetuvos Ritasom i Kantuom u Evrokupu, odlučeno je žrebom u Barseloni.

Ekipe su svrstane u četiri grupe po šest timova, po četiri najbolja iz svake će proći u Top 16 fazu gde će se formirati nove dve grupe sa po osam ekipa. Po četiri najbolja će se plasirati u plej-of Evrokupa.

Od ostalih timova iz regiona Cedevita je u A grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Nižnijem, Gran Kanarijom, Zjelonom Gorom, AEK-om i Ređo Emilijom. Podgorička Budućnost smeštena je u C grupu sa Unikahom, Bajernom, Murisjom, Dinamo Sasraijem i Zenitom.

Raspored timova po grupama:

A: Nižnij Novgorod (Rusija), Gran Kanarija (Španija), Cedevita (Hrvatska), Zjelona Gora (Poljska), AEK Atina (Grčka), Ređo Emilija (Italija)

B: Himki (Rusija), Alba (Nemačka), Bilbao (Španija), Lijetuvos Ritas (Litvanija), Kantu (Italija), Partizan (Srbija)

C: Unikaha (Španija), Bajern (Nemačka), Mursija (Španija), Dinamo Sasari (Italija), Zenit Sank Peterburg (Rusija), Budućnost (Crna Gora)

D: Lokomotiva Kubanj (Rusija), Valensija (Španija), Olimpija (Slovenija), Hapoel Jerusalim (Izrael), Ulm (Nemačka), Trento (Italija)

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.