EK: Partizan čeka Asesoft (18h)

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizan čeka Asesoft (18h)

Košarkaši Partizana u sredu od 18 časova dočekuju Asesoft u dvorani “Pionir” u okviru petog kola grupe E Evrokupa.

‘Crno-beli’ će protiv rumunskog kluba juriti prvu pobedu u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju i to protiv kluba koji trenutno ima skor 3/1, isto kao i Lijetuvos Ritas i Banvit.

U redovima šampiona svesni su da im je pobeda u duelu sa Asesoftom od velike važnosti, a da ih poraz sve više udaljava od prolaza u sledeću fazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ako želimo, a želimo, da ostanemo konkurentni za prolaz dalje, znamo da je ovo eliminaciona utakmica za nas. Moramo da damo maksimum i pobedimo. Daćemo sve od sebe da to uradimo”, rekao je krilni igrač ‘crno-belih’ Mihajlo Andrić.

Mlad tim kluba iz Humske susreće se sa velikim pritiskom, kako javnosti, tako i činjenice da i sami najviše žele da promene situaciju koja u poslednjim utakmicama.

Igranje u Partizanu samo po sebi nosi da se u svakoj utakmici ide na pobedu. Jesmo bili u kriznim situacijama, ali dižemo formu i iz toga ide lakše i to moranje. Nadamo se da ćemo igrati još bolje i tako prevazilaziti pritisak”, naglasio je Andrić.

Pomoćni trener Partizana Goran Tadić ističe da ‘crno-bele’ protiv Asesofta očekuje veoma težak duel.

Imaju devetoricu stranaca, petoricu Amerikanaca, Finca, Litvanca, Srbina i Grka. Plejmejker Di Braun je definitivno najbolji igrač i alfa i omega tima. Tu je i naš Dragan Labović koji ima značajan učinak. Na četvorci je odličan šuter Hejs, dvojke i trojke su Muhamed i Pelekanos, na petici je iskusni Džerald Li. Njihova glavna karakteristika je to da su najbolji u procentu u šutu za tri poena. U svakom trenutku na parketu su četvorica koji prete spolja. Igraju dosta brzo, lopta je stalno u posedu Brauna. To je definitivno ekipa koja je najbolje odigrala sve četiri utakmice u grupi”, istakao je Tadić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov trenutak istine: Samo pobeda nad Rumunima garantuje opstanak u Evrokupu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2014

''Ništa nam neće značiti to što igramo pred svojim navijačima ako ne nastavimo da popravljamo igru'', kaže Edo Murić pred duel sa Asesoftom (18 časova)..Da li je došlo vreme za prvu Partizanovu evropsku pobedu ove sezone? Crno-belima gori pod nogama, imaju četiri poraza i ako žele da sačuvaju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan juri prvenac u Evrokupu

Izvor: RTS, 12.Nov.2014

Nakon četiri poraza iz isto toliko odigranih mečeva u Evrokupu, košarkaši Partizana će u sredu uveče u Pioniru imati priliku da konačno zabeleže pobedu u najmasovnijem evropskom takmičenju. Protivnik je rumunski Asesoft a meč počinje u 18 sati...Mečom protiv nezgodnog Asesofta, košarkaši...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.