EK: Partizan - Crveni Oktobar 41:42 (POLUVREME)

Izvor: Sportal.rs, 10.Dec.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizan - Crveni Oktobar 41:42 (POLUVREME)

Košarkaši Partizana u "Pioniru" igraju "za čast i ugled" u meču protiv ruskog Crvenog Oktobra, koji se već plasirao u drugu fazu Evrokupa.

S obzirim na to da su crno-beli sa samo jednom pobedom iz osam mečeva izgubili šanse da nastave takmičenje, igrači Duška Vujoševića bi eventualnom pobedom makar malo popravili ukupan utisak o rezultatima u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Posle prvog poluvremena gosti vode rezultatom 42:41 (23:16, 18:24).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Partizan je odigrao bolje prvu, tim Dirka Bauermana drugu deonicu u kojoj su uprkos apsolutnoj dominaciji Beograđana u skoku (25:9) uspeli da preokrenu rezultat.

Problem za crno-bele predstavlja činjenica da nisu pogodili nijednu trojku iz sedam pokušaja. Aleksandar Pavlović sa 10 i Milan Mačvan sa 8 poena, najefikasniji su kod Partizana, s tim da je krilni centar sve poene ubacio u prvoj deonici.

Goste predvodi izraziti šuter Rendi Kalpeper koji je 12 poena postigao iz 13 šuteva iz igre (6/10 za dva, 0/3 za tri).

(Foto: MN Press)

Uskoro opširnije...

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.