Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EGER IPAK PREJAK ZA CRNO-BELE: Vatepolisti Partizana poklekli u drugom poluvremenu!

Crno-beli su u okviru pretposlednjeg kola Lige šampiona poraženi u Mađarskoj od ekipe Egera rezultatom 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0) .

Partizanovi klinci su tokom prvog poluvremena pokazali da mogu ravnopravno da se nose sa iskusnom mađarskom ekipom i ovaj period rešili u svoju korist rezutatom 3:2, najviše zahvaljujući Laziću koji je bio strelac dva pogotka.
Ipak u nastavku utakmice domaćin je prebacio u višu brzinu i u trećoj deonici postigao ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ćetiri pogotka pa je u poslednjih osam minuta ušao sa dva gola prednosti.
U poslednoj četvrtini mađarski tim je sigurno iskontrolisao stanje u bazenu i sa još dva gola potvrdio pobedu i plasman među šest najboljih ekipa.
U redovima srpskog šampiona najefikasniji na meču je bio Đorđe Lazić za dva pogotka, dok su po jedan postigli Radomir Drašović i Majko Janković. Kod pobednika najviše su se istakli bivši igrač crno-belih Uroš Čučković i Boris Vapenski sa po dva pogotka.
The post EGER IPAK PREJAK ZA CRNO-BELE: Vatepolisti Partizana poklekli u drugom poluvremenu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LŠ - Partizan 'pokazao zube' u Mađarskoj

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2017, 10:41

Vaterpolo klub Partizan poražen je u devetom kolu grupne faze Lige šampiona, ali je na gostovanju Egeru prikazao jako dobru partiju...Aktuelni šampion Srbije poražen je u sredu na gostovanju mađarskom Egeru rezultatom 8:4 (0:1, 2:2, 4:1, 2:0) u okviru devetog kola grupne faze vaterpolo Lige šampiona...Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.