EFES U PROBLEMU: Jedan od NAJBOLJIH propustio trening pred Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:51

EFES U PROBLEMU: Jedan od NAJBOLJIH propustio trening pred Partizan!

Hoće li biti u sastavu za meč?

Košarkaši Anadolu Efesa su u sredu uveče obavili poslednji trening pred utakmicu sa Partizanom, a tokom njega na parketu nije bilo jednog od najboljih igrača istanbulskog kluba - Vila Klajburna.

Klajburn se znatno pre svih spakovao i napustio beogradsku Arenu, a zatim se taksijem odvezao prema hotelu dok je ostatak tima odrađivao šuterski trening.

Naravno, ovo ne mora nužno da znači da američko krilo neće biti u sastvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa meč sa crno-belima, koji se igra u okviru 27. kola Evrolige. Ipak, njegovo odsustvo sa treninga je ostalo primećeno i ostaje da se vidi hoće li sutra od 19:30 biti na parketu.

Predstojeći duel je od velikog značaja za obe ekipe, koje se grčevito bore da dohvate mesto koje vodi u plej-in.

Podsećamo, od igrača Partizana u sredu nisu trenirali Džejms Naneli i Tristan Vučkević, a trener Željko Obradović je istakao da će o njihovom nastupu odlučiti na dan utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.